over ons

OVER DE ORGANISATIE

INTERMIKO is de overkoepelende handelsnaam van Mikobouw en Prefab Design.

Bent u nieuwsgierig naar onze activiteiten? 

Bekijk de website van Mikobouw en Prefab Design

HISTORIE

Sinds 2018 is INTERMIKO actief met diverse projectontwikkelingen en afbouw projecten.

Sinds 2021 wordt via Prefab Design semi-prefab en modulaire bouwwerken geleverd. 

DOELSTELLING

Wij streven naar hoogwaardige kwaliteit in onze producten en diensten. Onze doelstelling voor het jaar 2021/2022 is dat wij slim bedachte, smart, ecologisch en economische bouwwerken leveren in de Benelux. De tijd verandert en wij willen graag koploper zijn met onze innovatie en techniek voor diverse bouwwerken. Wij streven naar 150 dealers die onze producten vertegenwoordigen.

INTERNATIONAAL

INTERMIKO is actief in Benelux en Turkije. Wij streven naar een dealernetwerk waarmee wij onze doelstellingen kunnen behalen.

EIGEN PRODUCTIE

Wij streven naar eigen productie en eigen distributie. Door te produceren in onze eigen fabriek in Centraal-Azië zijn de inkoopkosten van onze producten een stuk lager. Hiermee kunnen wij veroorloven dat onze producten een stuk goedkoper zijn in de bouwsector.

Element styles

Samenwerking

WIN-Win

Een samenwerking begint altijd met een kennismaking en goede afspraken. Neem contact op voor een kennismakingsgesprek. Wij leveren alleen aan gebieden waar we nog geen dealer hebben. 

Prijzen

maatwerk

Afhankelijk van de gemaakte afspraken ontvangt u een offerte met gepersonaliseerde inkoopprijzen. Neem contact op voor meer informatie.

Locatie

een bezoekje aanbrengen?

U bent van harte welkom om onze showroom te bekijken in Apeldoorn!