over ons

OVER DE ORGANISATIE

INTERMIKO beheert circa 200.000 m2 bouwonderdelen in haar voorraad. Wij hebben een magazijn in Apeldoorn (Nederland) en een magazijn in Istanbul (Turkije). 

Vanuit Apeldoorn verspreiden wij onze producten in de Benelux, Frankrijk en Duitsland. Vanuit Istanbul verspreiden wij onze producten in Oost-Europa en Centraal-Azië.

HISTORIE

Sinds 2001 heeft INTERMIKO een distributiecentrum en een fabriek van circa 20.000 m2 voor bouwonderdelen in Istanbul. Vanuit deze centraal gelegen stad worden er bouwmaterialen geproduceerd voor gedistribueerd in Oost-Europa en Centraal-Azië. Bij de hoofdkantoor in Istanbul zijn er op dit moment meer dan 200 personeelsleden werkzaam. 

In 2017 zijn wij de markt in de Benelux en omstreken ingegaan. Vanuit Nederland opererende vestiging richt zich op Benelux, Duitsland, Frankrijk en Engeland.

DOELSTELLING

Wij streven naar een hoge kwaliteit in onze producten en service. Onze doelstelling voor het jaar 2018/2019 is om de grootste en de snelste leverancier te zijn in Europa. Wij streven naar meer bereik van dealers om onze innovatieve bouwmaterialen te verspreiden bij de eindgebruiker.

INTERNATIONAAL

INTERMIKO is actief in Europa en Azië. Onze streef is in 2018/2018 minimaal 1200 dealers te bereiken in onze werkgebied.

EIGEN PRODUCTIE

Wij streven naar eigen productie en eigen distributie. Door te produceren in onze eigen fabriek in Centraal-Azië zijn de inkoopkosten van onze producten een stuk lager. Hiermee kunnen wij veroorloven dat wij de goedkoopste zijn in onze markt.

Element styles

Samenwerking

WIN-Win

Een samenwerking begint altijd met een kennismaking en goede afspraken. Neem contact op voor een kennismakingsgesprek. Wij leveren alleen aan gebieden waar we nog geen dealer hebben. 

Prijzen

maatwerk

Afhankelijk van de gemaakte afspraken ontvangt u een offerte met gepersonaliseerde inkoopprijzen. Neem contact op voor meer informatie.

Locatie

een bezoekje aanbrengen?

U bent van harte welkom om onze showroom te bekijken in Apeldoorn!